Двама от лидерите на Левски напускат през лятото


Двама от лидерите на Левски напускат през лятото
Снимка: Официален сайт на Левски

2300 0

Поне двама ще напуснат "Герена" след края на сезона, и то без трансферна сума. Това са халфът Джереми де Ноойер и нападателят Антонио Аниете, чиито договори изтичат в края на кампанията. Ситауцията около тях обаче е различна.

Според източници на "Блиц", холандецът има прекалено високи финансови изисквания към ръководството на тима. Както е известно, към настоящия момент не е много ясно финансовото бъдеще на клуба и от Левски не са готови да поемат риск, предлагайки сериозни параметри на Де Ноойер.

Освен това на "Герена" са убедени, че причината за високите изисквания на играча са свързани с факта, че той вече си е намерил нов отбор за следващия сезон. Де Ноойер почна обещаващо кариерата си в столичния гранд, но имаше проблеми с контузии, които навредиха на формата му. Срещу ЦСКА той беше заменен още на почивката.

Антонио Аниете пък е неузнаваем през този сезон. След като блестеше за "сините" преди два сезона, той е сред най-слабите през настоящата кампания и от Левски нямат намерение да му предлагат нов договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички