Домовчийски: Разбира се, че ще се зарадвам, ако вкарам на "Левски"


Домовчийски: Разбира се, че ще се зарадвам, ако вкарам на "Левски"

2114 0

Бившият национал Валери Домовчийски започна професионалната си кариера си на “Георги Аспарухов” и дебютира за Левски на едва 17-годишна възраст. Вкарвал е за “сините” срещу ЦСКА (Москва) и Киево в евротурнитите, а след това игра за Херта (Берлин) и Дуисбург, за да се завърне в България и пак в един момент да облече фланелката на отбора, в който изгради името си. Сега обаче Валери играе за друг столичен тим - Славия.

“Това не ми е първи мач срещу Левски. С други отбори съм излизал срещу Левски. Дори в един от тях вкарах гол. Няма как да не ми е по-специално, този клуб ми е дал много и не може ей така да се заличи. В момента обаче съм футболист на Славия и ще дам най-доброто от себе си, за да бием”, каза пред “7 дни спорт” 30-годишният нападател, който пристигна на “Овча Купел” от гръцкия Левадиакос.

“Разбира се, че ще се зарадвам, ако вкарам гол. Защо да не го направя? Аз вече играя в друг отбор и задачата ми е да вкарвам голове. Когато си на терена, забравяш за миналото и всичко останало и се концентрираш върху мача или дадена ситуация. На игрището няма място за сантименти”, добави още Домо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички