Домовчийски: Играеше ми се още за Левски


Домовчийски: Играеше ми се още за Левски

1113 0

Футболистът Валеви Домовчийски вече не е част от Левски, след като се раздели с клуба по взаимно съгласие. Нападателят обаче сподели, че е искал да продължи да играе за "сините" и през следващия сезон.

"Истината е, че ми се играеше още за Левски. Аз очаквах да остана, тъй като имам клауза в договора за откупуване, която е доста висока. Затова мислех, че ще ме задържат. Иначе се разделихме по взаимно съгласие. Причината, за да се стигне дотук, е финансова. Както знаете, клубът свива бюджета за заплати. С Георги Иванов имах чисто приятелски разговор, след който решихме да се стигне до това решение. Благодарен съм, че ме пускат да си търся нов отбор. Има няколко запитвания към мен, нито едно не е от България. Да се надяваме, че ще се получат нещата за чужбина", коментира Домовчийски пред "Тема Спорт".

Той направи и равносметка на изминалия сезон в Левски. "Не съжалявам за нищо през сезона, освен че не успяхме да бием на финала. За какво друго да ме е яд? Имахме доста пикове и спадове, нов и стар треньор и накрая за жалост не завършихме както трябва. Всички искахме да триумфираме и да зарадваме привържениците. Не знам къде са били тези възможности пред мен във финала, не успях да вкарам, но какво да се прави", сподели още футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички