Докато Гонзо се колебае, алжирци отмъкват Жужу


Докато Гонзо се колебае, алжирци отмъкват Жужу

3289 0

Докато спортният директор и треньор на Левски Георги Иванов-Гонзо се колебае дали да ангажира в клуба полузащитника Жагурта Хамрун-Жужу, предложен му от Димитър Димитров-Херо, в Алжир действат бързо и сега са много близо до подписа на 25-годишния играч, съобщават местните медии.

Според тях алжирският ЖСК (Jeunesse Sportive de Kabylie) е в напреднали преговори с футболиста, с когото смятат да подпишат до края на сезона. Играчът от вчера следобед е в Алжир, за да финализира трансфера си. На Жужу и неговия агент им остава само да уточнят някои подробности, преди халфът да парафира.

В Алжир отбелязват, че Хамрун е преговарял с Левски, но двете страни не са се разбрали за финансовата част от контракта.

От ЖСКА са силно заинтересувани от привличането на халфа, а самият той също се вълнува да играе в елитния клуб в родината си. Целта на Жужу е да помогне на тима да заеме водеща позиция в местния шампионат и да се отблагодари за доверието в него.

Както е известно, Жагурта Хамрун дойде на "Герена" преди няколко дни, като дори се включи в контролата с Ботев (Враца) (2:0). Според информациите обаче той с нищо не е впечатлил Георги Иванов, заради което клубът е взел решение да не му предлага договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички