Договорено: Валери Божинов се завръща в Левски


Договорено: Валери Божинов се завръща в Левски
Снимка: БГНЕС

2407 0

Левски си осигури и второ ново попълнение през зимата. Валери Божинов се завръща в тима, като в последните няколко дни се очакваше да бъде финализиран трансферът и да приключи сагата около него.

Нападателят се е разбрал с изпълнителния директор на Левски Павел Колев и утре трябва да подпише своя договор, който ще бъде за година и половина, информира "Дарик". Преговорите са приключили в късния следобед, а утре голмайсторът на Ботев Враца трябва да пристигне в Кипър и да започне тренировки с новите си съотборници. Той е второ ново попълнение след Мартин Райнов, който подписа във вторник със "сините".

Нападателят вече използва профила си в Instagram, за да се сбогува с врачанския клуб, където прекара последните 6 месеца от своята кариера. "Искам да благодаря на моите съотборници от Ботев Враца! На всички фенове за безрезервната подкрепа, на моя баща Сашо Ангелов и не на последно място на кмета на гр. Враца Калин Каменов! Изживях прекрасни мигове тук! Ще ви пазя в сърцето си", написа Божинов в Instagram. А под публикацията вече е пълно с коментари от "сини" фенове, които го приветстват обратно.

Щом Божинов премине на "Герена", се очаква замени голямата звезда на "сините" Габриел Обертан. Защо французинът напусна 26-кратните шампиони на България - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички