Добри новини за феновете на "Левски" от Сандански


Добри новини за феновете на "Левски" от Сандански

1602 0

Началото на 2015 година изглежда обнадеждаващо за "Левски", след като лидерът на тима Владимир Гаджев тренира наравно със своите съотборници по време на първия подготвителен лагер в Сандански.

Капитанът на отбора претърпя операция на коляното, след като увреди кръстна връзка и се очакваше да се завърне в игра в края на февруари или началото на март.

Дори Стойчо Стоев заяви, че няма да бърза с връщането на халфа в състава и няма да вземе участие в големите натоварвания в Сандански, но до момента Гаджев не е изпуснал нито минута от тренировките и бързо навлиза в спортна форма.

Същото важи и за един от големите таланти в "синята" школа Борислав Цонев, който пропусна целия есенен дял от първенството заради скъсани кръстни връзки. Той тренира здраво и се очаква да е готов за старта на шампионата през февруари.

Новите в "Левски" също продължават заниманията. Засега това са Сашо Александров, Боян Йоргачевич и Емил Нину. Очаква се до края на лагера в Сандански да се присъединят и други нови.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички