Днес е ден за преговори на „Герена“


Днес е ден за преговори на „Герена“

1386 0

Днес в Левски е ден за преговори. Спортният директор на клуба Георги Иванов и председателя на УС Иво Тонев ще имат среща с някои от играчите, на която ще стане ясно дали футболистите ще останат в Левски или ще разтрогнат договорите си. Сред тези, които ще присъстват, са Валери Домовчийски, Георги Сърмов и Веселин Минев, информира „7 дни спорт“.

Ситуацията с Домовчийски е ясна. Очаква се още днес той официално да стане свободен агент. Футболистът не е желан в отбора, въпреки че има договор за още една година. Все още обаче не е ясно дали другите двама ще останат в Левски. Минев не беше на предишните преговори, но е по-вероятно той да се раздели със „сините“ заради отношението към него. На Сърмов пък му е било предложено да остане, но с намалена заплата, като решението му все още не е ясно.

Възможно е днес на срещата да дойдат и някои от чужденците. До момента Емил Нину не е водил преговори с ръководството, но се очаква, че той няма да продължи кариерата си в Левски. Подобна е и ситуацията с Аймен Белаид и Луис Педро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички