Дерменджиев: В отбора още има напрежение, не искам да говоря за Манолев


Дерменджиев: В отбора още има напрежение, не искам да говоря за Манолев
Снимка: БГНЕС

2449 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев коментира равенството на неговия тим с Локомотив Пловдив на "Георги Аспарухов". Двата тима завършиха 1:1 в среща от 21-я кръг на Първа лига, а Дерменджиев още няма победа начело на "сините".

"Имахме ситуации, но ги пропуснахме. Футболът се играе на голове и доста сериозна вина имаме ние за допуснатото попадение. Не защитата, а всички в отбора. Аз съм доволен от момчетата, защото те претърпяха много и изтърпяха много. След моето идване това е най-добрият им мач, имаше и концентрация, но имаше и много голямо напрежение, тъй като искахме да зарадваме всички тези фенове.

Във футбола всеки може да сбърка. Разбира се, че има още много работа да свършим преди да стигнем нивото, което аз искам. Левски трябва да работи на много фронтове, но за момента това е ситуацията в клуба. 

Пропуските ни бяха просто липса на шанс. Изиграхме 90' и мачът е 1:1. Вкарахме си по един гол другото е в миналото и остава като шанс. Не искам да говоря за време и срокове нито за мен, нито за отбора. Искаме всички да постигнем една по-добра игра. Момчетата тепърва свикват с един по-различен стил. Доволен съм, тъй като имаше много моменти, в които водим правилно мача. Имаше обаче и грешки, но очаквам скоро резултат. 

Радвам се, че ръководството има вяра в мен и че ми дава такъв дългосрочен договор. Треньорът обаче зависи от резултатите. Относно Манолев - винаги съм казвал, че когато се завърши един такъв процес, тогава можем да говорим за това. Всичко преди това са просто спекулации", сподели Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички