Дерменджиев отпрати двамата на проби в Левски: Трябва ни колектив и на терена


Дерменджиев отпрати двамата на проби в Левски: Трябва ни колектив и на терена
Снимка: принтскрийн

3560 0

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев посочи какво е важно да вижа на терена в играчите си, след като "сините" днес загубиха от китайския Хенан във втората си контрола в Кипър. Той обяви също така, че двамата играчи на проби - Н`Кололо и Йодегор, няма да останат в тима.

"Загуби не трябва да има, но когато загубим, се правят анализи. Умишлено исках всички да играят по 45 минути, но видях и добри страни. Второто полувреме имаше голямо старание и игра, която се доближава до това, което искам. Имаше до известна степен някакво пресиране, но с това се изчерпват добрите неща. Играчите се опитват да направят това, което искам, да контролират топката, но не се получава и трябва да правим корекции”, допълвайки, че Н`Кололо и Йодегор няма да бъдат взети в Левски.

"Разговаряме не толкова за поведението им като игра, а психологически. Преди да се развием искам да станат отбор - и когато губят, и когато печелят. Питах ги какво мислят и те ми отговаряха искрено. Не мога да кажа, че няма колектив, но искам да са сплотени, да си помагат в играта. Могат да са силни, когато играят заедно, а не всеки за себе си”, коментира  още Дерменджиев.

Какво заяви по-рано днес собственикът на Левски Спас Русев относно смяна на собствеността - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички