Дерменджиев: Левски ще преодолее трудностите и пак ще е силен отбор


Дерменджиев: Левски ще преодолее трудностите и пак ще е силен отбор
Снимка: Официален сайт на Левски

2725 0

Бившият треньор на Лудогорец, Левски и България Георги Дерменджиев се изказа ласкаво за "сините". Пред "Мач Телеграф" той обяви, че Левски не може да бъде отписван за следващия сезон и коментира трудната ситуация на "Герена".

"Изключено е Левски да бъде отписван заради скромната селекция. Като отбор – дума не може да става. Макар и да има много млади момчета, в състава има и опитни играчи. Феновете са зад гърба им. Дано скоро се изясни ситуацията, но е ясно, че ще е необходимо известно време. Левскарите са разумни и търпеливи хора и ще изчакат да бъде готов отборът", заяви пловдивският наставник.

"Адмирации към феновете, те бяха хората, които спасиха Левски. Те държат клуба жив. Наско Сираков също прави каквото може. Трябва много търпение и разбиране, защото ситуацията е трудна. Играчите, които останаха, са много предани. Мисля, че в Левски ще преживеят този труден момент и ще са отново силен отбор", заключи Дерменджиев. Междувременно, Живко Миланов обмисля да разчита на двама нови в титулярния състав срещу Славия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички