Делио Роси за нови трансфери: За мен проблемът не е в количеството, а в качеството


Делио Роси за нови трансфери: За мен проблемът не е в количеството, а в качеството
Снимка: БГНЕС

874 0

Наставникът на Левски Делио Роси сподели, че напълно заслужено отборът му се класира на полуфинал за Купата на България. "Сините" победиха с 2:0 Дунав в последна 1/4-финална среща.

"Направихме силно първо полувреме, вкарахме си положенията, затова смятам, че заслужено продължаваме напред. Да не прибързваме все още. Няма изявен фаворит в полуфиналите. Който и да ни се падне, ще трябва да играем с него", сподели Роси.

"Разбира се, че винаги има какво да се подобрява. Взех този отбор в движение, усилихме нещата в защита и се вижда, че имаме най-добрата защита в първенството. Естествено, винаги има какво да се желае. Може да играе Левски по-нападателно, но е нужно основа, върху която да стъпим. Трябва да играем организирано, да играем като отбор. Ще работим върху тези неща в зимната пауза.”

Треньорът заяви, че сега не е редно да се коментират изтичащите договори на играчите, но желанието му е да се запази гръбнакът на отбора."За мен проблемът не е в количеството – дали ще се вземат един, двама или трима, а в качеството. Трябва да се вземат качествени играчи, които да вдигнат нивото, за да изглеждаме по-добре след зимната пауз".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички