Делио Роси решава бъдещето на трима титуляри в Левски


Делио Роси решава бъдещето на трима титуляри в Левски
Снимка: БГНЕС

1529 0

Ръководството на Левски е изискало от треньора Делио Роси да представи списък на настоящите играчи, с които иска да работи и през следващия сезон. В момета трима от основните футболисти на сините имат контракти до края на първенството. Това са капитанът Божидар Митрев, Роман Прохазка и Антонио Вутов. Първият се завърна на "Герена" през пролетта и се обвърза с тима за 1.5 години. Прохазка е в състава от сезон 2012/2013, като през 2013/2014 бе под наем в Спартак Търнава. Антонио Вутов пък е в Левски под наем от Удинезе.

От "Герена" искат да започнат отрано преговори за нови контракти, ако играчите са в дългосрочните планове на италианския специалист, за да не се стигне до ситуацията от пролетта. Тогава защитникът Сърджан Лукин и халфовете Георги Костадинов и Джереми де Ноойер не пожелаха да подновят контрактите си и шефовете ги извадиха от състава.

Делио Роси налага и тримата  футболисти в титулярния си състав, като Роман Прохазка за поредна година се очертава сред лидерите на "сините". Самият футболист е щастлив в България, но не се знае дали е готов да обвърже бъдещето си със сините.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички