Делио Роси отписа за Левски още един чужденец


Делио Роси отписа за Левски още един чужденец
Снимка: Официален сайт на Левски

2182 0

Халфът на Левски Антони Белмонт бе задраскан от треньора Делио Роси. Френският полузащитник не взе участие в последната контрола преди подновяването на пролетния полусезон срещу Сливнишки герой (5:1).

В спаринга Делио Роси използва 22-ма футболисти, а Белмонт не бе сред тях. Играчът не бе на терена и в предишната приятелска среща - 2:1 срещу Гзира Юнайтед.

Бившият футболист на Истър не се представи на ниво по време на спарингите в Малта. Когато той бе на терена, правеше груби грешки, след които обикновено падаха голове в мрежата на "сините". Представянето му срещу Хибърниънс (0:3) бе под всякаква критика. Освен това на няколко пъти се оплакваше и от травми.

Белмонт пристигна на "Герена" през есента, но така и не се аклиматизира. 22-годишният футболист игра в едва 7 мача в Първа лига (358 минути) и в 3 за Купата на България.

След лагера в Малта Делио Роси обяви, че групата от футболисти е голяма и някои няма дори да могат да участват пълноценно в тренировките. Сред тези, които са му ненужни, е и Белмонт.

В тази група спада и още един чуждестранен полузащитник - Нелуц Рошу. Румънецът се справи добре в предсезонната подготовка, факт е обаче, че Делио Роси не е очарован от качествата му и предпочита да го държи на резервната скамейка.

За центъра на полузащитата италианецът разполага с Филипе Нашименто, Жорди Гомес и Васил Панайотов, а там може да ползва и Роман Прохазка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички