Делио Роси настоява и за нов халф след срама в Лихтенщайн


Делио Роси настоява и за нов халф след срама в Лихтенщайн
Снимка: БГНЕС

1397 0

След срамната загуба от Вадуц в Лига Европа треньорът на Левски Делио Роси настоява клубът да привлече още един халф. Причина за това е показаното от Антони Бемонт и Жорди Гомес в Лихтенщайн, както и контузиите на Хали Тиам и Филипе Нашименто, пише "Меридиан мач".

До гостуването в Лихтенщайн италианецът настояваше само за привличането на централен защитник и нападател. Почти сигурно е, че ново попълнение в тима няма да има и идната седмица, в края на която "сините" започват и участието си в Първа лига. На 21 юли, събота, от 20,45 часа те гостуват на Ботев (Пловдив).

Левски не бе ефективен в атака при издънката срещу Вадуц в Лихтенщайн, но въпреки това най-вероятно ще има само една промяна в състава за реванша във вторник. Тя обаче ще е свързана със защитата, където Холмар Ейолфсон ще заеме мястото си до Давид Яблонски. Почивката, която му се полагаше от ФИФА изтече, така исландецът ще трябва отново да влезе в боя в една от най-важните срещи за бъдещето на "сините“.

В средата на терена Роси едва ли ще рискува с пускането на младок вместо Белмонт, който продължава да е енигма с изявите си. Същото важи и за атаката, където най-много негативи до момента има към Кабрал. Крилото е бледа сянка на Паулиньо, но треньорът не би го заменил със Станислав Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички