Делио Роси: Най-слабият ни мач досега


Делио Роси: Най-слабият ни мач досега
Снимка: Официален сайт на Левски

2536 0

„Бях нетърпелив да видя играта ни в този мач, тъй като се представихме добре срещу Лудогорец, но днес представянето ни на терена беше на по-ниско ниво. Най-слабото ни представяне“. Това заяви старши треньорът на Левски Делио Роси след загубата от Ботев Пловдив с 1:2 в дербито от 8-ия кръг на Първа лига, играно на стадиона в Коматево.

„Накрая можеше да завършим наравно или да спечелим, но това нямаше да отговаря на представянето ни, което не беше добро. Трябва да си вземем поуки от тази загуба и да я приемем като едно препятствие за пътя ни напред. Не смятам, че умората беше причина и не трябва да си търсим извинения с нея“, коментира още италианският специалист.

„Когато си имал възможност да вкараш още два-три гола, грешките на вратаря не трябва да излизат на преден план. Ботев стигаха до всяка втора топка по-бързо от нас. Те останаха в мача, след като им поведохме. Това оказа голямо влияние, защото те не се отчаяха и продължиха да търсят резултат“, сподели още наставникът на „сините“.

След загубата Левски записа второ поражение от началото на сезона и вече изостава с 5 точки от лидера ЦСКА, докато Ботев се изкачи до 10-та позиция с актив от 8 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички