Делио Роси е бесен на един играч след резила срещу Хибърниънс


Делио Роси е бесен на един играч след резила срещу Хибърниънс
Снимка: БГНЕС

1876 0

Антонио Вутов продължава да къса нервите на треньорското ръководсто на Левски. На контролата с Хибърниънс, загубена с 0:3 от "сините", юношата бе вкаран като резерва на полувремето, а половин час по-късно бе заменен от младока Мартин Б. Петков. Вутов направи няколко излишни трикови отигравания, което вбеси Делио Роси. Все по-вероятно е играчът през лятото да бъде върнат на Удинезе и наемът му в Левски да не бъде удължен.

Следващата контрола на Левски в Малта е срещу предпоследния в класирането на австрийската Бундеслига Волфсбергер. Други приятелски срещи по време на зимната подготовка в островната държава не са обявени.

Вчера сутринта тренираха само четирима фуболисти на "сините". Това бяха Габриел Обертан, Аймен Белаид, Холмар Ейлофсон и Петър Иванов. Те не участваха в контролата с първенеца на Малта. Исландецът е здрав, но изостава с подготовката, защото бе на турне с националния отбор. Обертан имаше леки проблеми с прасеца, а Белаид има настинка. Останалите футболисти тренираха от 18:00 часа. Контузени са Милош Цветкович и Жорди Гомес, които имат леки травми. Жуниор Мапуку пък също е болен от грип.

"Тема спорт"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички