Де Ноойер и Миланов пропускат мача на "Герена" срещу Литекс


Де Ноойер и Миланов пропускат мача на "Герена" срещу Литекс

1018 0

Играчите на Левски Джереми де Ноойер и Живко Миланов ще пропуснат следващия мач на тима, който отново е срещу Литекс, съобщава „Тема спорт“.

„Сините“ приемат ловчанлии в събота, 12 декември, от 16:30 часа на стадион "Георги Аспарухов", а мачът ще бъде предаван пряко по „Диема Спорт“.

Де Ноойер получи петия си жълт картон от старта на кампанията и ще бъде лишен от състезателни права за един двубой. Той си изкара предупреждението в края на първото полувреме, след като спря непозволено пробив на звездата на домакините Данило Асприя.

Миланов също натрупа 5 жълти картона като два от тях са за купата. Асприя пък бе замесен и в друга интересна ситуация през първото полувреме. Преди изпълнението на един корнер той изрита бутилката с вода на стража на „сините“ Боян Йоргачевич, който веднага му поиска обяснение. От Литекс срещата на "Герена" ще пропусне Елтон, който получи червен картон.

След края на мача Топузаков пък награби страничния рефер Николай Стайков, който вдигна засада и не зачете гола на Гаджев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички