Цветкович е най-ниско платеният защитник в Левски?


Цветкович е най-ниско платеният защитник в Левски?
Снимка: Levski.bg

2256 0

Защитникът на Левски Милош Цветкович е най-нископлатеният сред играчите в отбрана на "синия" клуб", твърди "Тема Спорт". Заради това агентът на сърбина и изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов влязоха в пререкание.

Според изданието Цветкович прибира по-малко от всички титуляри, с изключение на нападателя Станислав Костов, който за момента е голмайстор на тима. Костов е клиент на същия агент и е ясно, че той иска да докара по-високи приходи на клиентите си. Още повече, че Цветкович е несменяем титуляр в отбора вече година и половина. Освен това е без алтернатива - негов заместник е юношата Ивайло Найденов, който номинално е халф.

ВЪВ ФРАНЦИЯ: ЛЕВСКИ "СЧУПИ КАСИЧКАТА СИ ЗАРАДИ ОБЕРТАН", ВИЖТЕ КОЛКО ПРИБИРА

След искрите, които прехвърчаха, най-вероятно обстановката около играча ще се успокои и надали ще се стигне до ситуацията от първата половина на тази година, когато "сините" изпуснаха Роман Прохазка. Тогава те искаха да задържат играча, но той предпочете офертата на чешкия шампион Виктория Пилзен и си тръгна като свободен агент. Очаква се развитие около новия договор на Цветкович да има до края на месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички