Член на НС на клуба разясни дали шефът на "Palms Bet" става собственик на Левски


Член на НС на клуба разясни дали шефът на "Palms Bet" става собственик на Левски
Снимка: levski.bg

2450 0

Членът на Надзорния съвет на Левски - Венцислав Димитров, разясни финансовите инициативи, подети от клуба с цел изчистване на дълговете им. Той коментира информацията, че шефът на "Palms Bet" Мило Борисов ще вземе акции на "сините".

Става ли Борисов собственик на клуба?

"Доколкото съм запознат, г-н Мило Борисов няма намерение да става собственик на Левски. На определен пакет от акциите? Не мога да кажа, трябва да попитате него. Вероятно ще помогне. Доколкото знам, той винаги го прави. Последният път бе за последния трансфер на мароканското крило", заяви Димитров пред БНТ.

За увеличението на капитала

Той обясни, че увеличението на капитала на клуба се налага заради дълга към НАП. Там се работи в посока сключване на ново дългосрочно споразумение за разсрочване на задълженията. Димитров посочи, че за справяне с този проблем се мисли и върху други мерки.

Ситуацията с НАП

"Трябва да се работи в тази посока по всички възможни начини. Към вчера нямаме неплатени лицензиони задължения. С НАП обсъждахме различни варианти как да се реши проблемът. Избран е най-умереният вариант – 30 процента. Това ще намали размера по дълга. От друга страна това дава възможност на клуба да функционира нормално и да предприеме другите стъпки", каза финансистът.

По-рано собственикът Наско Сираков коментира дълговете на клуба към Васил Божков и уточни дали ще ги плащат и тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички