Букмейкър ще стане генерален спонсор на Левски?


Букмейкър ще стане генерален спонсор на Левски?
Снимка: Sportlive.bg

3332 0

Левски скоро може да се сдобие с нов генерален спонсор. Очаква се за издръжката на "сините" да започне да помага родна букмейкърска компания.

Любопитното е, че компанията рекламира и при ЦСКА. Възможно е обаче тя да насочи значително по-големи ресурси към клуба от "Герена", твърди "Тема спорт". Развръзка по казуса трябва да има, след като Наско Сираков придобие мажоритарния пакет акции на клуба. Сагата с акциите на Левски започна преди 22 дни.

На 8 май Васил Божков обяви, че ще се раздели с акциите. Същият ден те бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, а на 13-и беше направен опит да му бъдат предадени в Министерски съвет от журналиста Сашо Диков. В крайна сметка Борисов не ги прие и те бяха върнати на "Герена", откъдето отново поеха към Дубай. Вчера изтече срокът за т.нар. "мълчаливо несъгласие" на премиера и се очакваше те да бъдат прехвърлени на Наско Сираков, но това не се случи. Днес сутринта обаче Васил Божков написа във Facebook, че акциите са джиросани на новия собственик, без да спомене име, като отправи и предупреждение, най-вече към феновете - ето какво.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички