Букарев след раздялата: Няма да губя повече времето си в Левски


Букарев след раздялата: Няма да губя повече времето си в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

1643 0

Бившият мениджър и координатор на спортно-техническата дейност в Левски Асен Букарев даде интересно интервю пред "Дарик радио", в което коментира причината за подадената от него оставка. По-рано днес той изненадващо е пожелал да напусне, а в клуба не са го възпрепятствали.

"Не съм се обаждал на Спас Русев. Подадох си оставката при Красимир Иванов, тъй като на него съм му лично подчинен. Това, което се случва в Левски е, че тимът е управляван еднолично и всъщност никой не знае каква е цялата истина - за бюджета, какви са плановете, какви са стратегиите, какво ще постигнем. Ние просто лъскаме една ябълка отвън, а отвътре тя е гнила. 

Благодаря на Левски за дадените възможности. Какво може нещата да не потръгнат в едно семейство, така и при нас не потръгнаха. Не искам да бъда част от една политика на използване на личности, на местеното им като пионки и за това напуснах. В началото получих доверие, но вече не е така, не смятам да губя времето си тук повече.

Пред нас уверенията бяха, че проектът "Левски" е дългосрочен, но кое е това нещо, което ни дава гаранции, че наистина е така?", сподели Букарев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички