Букарев: Ще помагам в абсолютно всичко на Георги Иванов


Букарев: Ще помагам в абсолютно всичко на Георги Иванов
Снимка: БГНЕС

1333 0

Вчера стана ясно, че Асен Букарев е новият скаут на „сините". За тази позиция бе гласен Христо Йовов. Впоследствие обаче нещата около назначението на Бижутера зациклиха и Букарев е изборът за негов заместник. Дали има шанс и Йовов да заработи в някакъв момент за Левски ще стане ясно на по-късен етап.

„Вече мога да обявя, че съм назначен на работа в Левски. Официално всичко ще стане факт след Нова година, но на практика започвам още от днес да помагам в работата", започна Букарев пред „Меридиан Мач".

„Не бих искал да казвам, че ще съм главен скаут. Не мисля, че точно по този начин ще бъде официализиран поста ми. В същото време обаче няма да се огранича с просто скаутска дейност. Няма просто да гледам футболисти или да разузнавам съперници. Ще помагам в абсолютно всичко на спортния директор Георги Иванов. Иначе с Христо Йовов сме добри приятели, но не знам неговите доводи да не работи за Левски. Знам, че е имал покана, но на този етап няма да работим заедно", продължи Букарев.

Той разкри също така, че е имал оферта от Ботев (Враца) да поеме пълната спортно-техническа власт, но я е отклонил. „Благодаря на г-н Каменов, кметът на Враца. Той ми отправи сериозна покана, но семейството ми е в София и затова избрах Левски. Искам да благодаря на г-н Тонев и Георги Иванов за гласуваното доверие", завърши Букарев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички