Британско издание: Смени ли Джерард Бътлър Селтик с Левски?


Британско издание: Смени ли Джерард Бътлър Селтик с Левски?
Снимка: Getty Images/Guliver

1729 0

Редица авторитетни британски издания отразиха посещение на актьора Джерард Бътлър в съблекалнята на Левски след мача с ЦСКА и класирането на "сините" на финала за Купата на България.

Холивудската звезда празнува успеха с играчите не Левски, като дори се включи и в песните, а за финала обеща отново да е на стадиона. "48-годишният шотландец никога не е крил страстта си към спорта и в миналото е споделял, че подкрепя Селтик. Но може и да е сменил любимия си отбор, след като е сниман да празнува в съблекалнята на Левски след дербито", пише изданието FourFourTwo, като допълва, че си е направил селфита с играчите. 

"Ако се чудите какво прави една холивудска звезда в слънчева София, то не се съмнявайте, че отново е намесен филм. Слуховете са, че именно там Бътлър снима най-новата си продукция Angel Has Fallen. Дали обаче новият екшън ще бъде по-разбиващ от празненствата в съблекалнята на Левски? Вероятно не“, написа още FourFourTwo.

Sport Yahoo пък излезе със заглавие "Това е София! Бътлър празнува с български отбор класирането му на полуфинал", а в материала е публикувано и видеото от съблекалнята на "сините". SportBible също описва любовта на актьора към футбола и Селтик, и пише още "Сега вече добави и Левски към отборите, които да покрепя".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички