Ботев Враца - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Ботев Враца - Левски по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Lap.bg

2616 0

Левски гостува на Ботев Враца в мач от втория кръг на Първа професионална лига. "Сините" ще търсят първа победа през сезона, след като на старта допусаха поражение от Славия в най-старото столично дерби.

Врачани имат нов треньор - Даниел Моралес, а тимът залага предимно на млади футболисти без много опит. Моралес няма проблеми с контузени и наказани, като ще може да разчита на всичко най-добро за предстоящата среща. Очаква се на върха на атаката да стартира Дориан Бабунски, а опитният Илия Миланов също да е в състава.

Левски се подсили с полузащитника Георги Миланов, но той няма да дебютира в този мач. Очаква се обаче завърналият се Иван Горанов да е сред титулярите, докато Мартин Петков ще поведе атаката, подкрепен от Марин Петков, Здравко Димитров и Билал Бари.

Срещата на стадион "Христо Ботев" започва в 18:45 ч. и ще бъде излъчвана пряко по Диема спорт. Може да следите двубоя НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички