Ботев се цели в резерва от Левски


Ботев се цели в резерва от Левски
Снимка: БГНЕС

1130 0

В Ботев имат нов фаворит за подсилване на защитата през пролетта. Това е Димитър Пиргов от Левски. 28-годишният футболист от Гоце Делчев изпадна в ролята на дълбока резерва, откакто дойде Делио Роси.

За капак Пиргов все още не е подписал нов договор със „сините", а сегашният му изтича през лятото. Така от Нова година Димитър ще бъде свободен да преговаря с други отбори. Мениджърът му Милко Бански прави опити да му осигури трансфер в чужбина, но не е сигурно дали такъв вариант ще се осъществи, защото Левски ще иска да избие пари от Пиргов. Затова от Ботев смятат, че са в отлична позиция за подписа на защитника, информира "Меридиан мач".

Друг вариант е Стилиян Николов от Пирин. „Канарчетата" ще го атакуват, ако Пиргов откаже. Още повече, че Николов може да стане свободен агент след Нова година, ако финансовата криза в Благоевград не намери решение. Иначе като разменна монета ще бъде ползван Тони Тасев, който не успя да се наложи при „жълто-черните". Избор номер 1 обаче е Пиргов, след като в последно време бившите кадри на Левски се представят отлично в Ботев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички