Босът на Левски разкри приключила ли е селекцията


Босът на Левски разкри приключила ли е селекцията
Снимка: БГНЕС

1215 0

Босът на Левски Спас Русев заяви, че селекцията в тима е завършила и е доволен от свършената работа. Той допълни, че последните четирима привлечени играчи - Паулиньо, Ривалдиньо, Нашименто и Фигейредо, са били първи избор за постовете им и е довелен, че са постигнали споразумение. 

"Аз съм доволен от селекцията до тук, защото програмата е изпълнена на максимум. Нашият екип работи по програма, в която на всеки пост имаме по няколко кандидата. В последните 4 трансфера успяхме да реализираме нашия първи избор. И Делио Роси участва в този спортно-технически екип. Делио Роси до този момент не е налагал на ръководството да се привличат футболисти, които той лично предлага. Той казва, че може да работи с играчите, които имаме в момента, но ако искаме да подобрим качеството на тима трябва да привлечем попълнения по постове. Според нас няма закъсняване и това са футболистите, които бяха набелязани за начало. Хем искахме качествени футболисти, хем те имаха възможността да бъдат привлечени в други европейски страни. Не са трансфери, които са се осъществили в последния момент”, коментира босът на Левски.

"Трансферите са в рамките на това, което клубът може да си позволи и да преследва целите си. В един клуб като Левски има толкова много неща да се правят – преструктуриране, ДЮШ, първи отбор, стадион. Действително е трудно да се определят приоритетите от къде да се започне. Започнахме от първия отбор заради феновете. Знаем, че те повече от 10 години са страдали да чакат и имат нужда от успехи. Затова нашият фокус беше върху значително подобряване на играта в кратък период, а това става с играчи, които са готови и можем да ги привлечем", заяви Русев пред "Дарик".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички