Босът на "Левски" обяви промените в УС, Тонев остава начело


Босът на "Левски" обяви промените в УС, Тонев остава начело
Снимка: БГНЕС

1378 0

Собственикът на "Левски" Тодор Батков обяви какви ще са промените в Управителния съвет на клуба. След днешното Общо събрание той посочи, че Иво Тонев остава председател на УС.

"Взе се решение Управителният съвет да бъде от 7 души. Първоначално те ще бъдат четирима, а после ще набъбне до седем, като ще бъдат намерени хора с качества. По мое предложение председател на УС ще е Иво Тонев. Имам неговото съгласие. Константин Баждеков остава единствен изпълнителен директор, ще има и хора от Националния клуб на привържениците и Тръст "Синя България". Надзорният съвет напуска по негово желание Христо Друмев, който обаче продължава да е част от нас, и от синята общност, както е от 1940-та. На неговото място влиза Минко Герджиков", обяви адвокатът на пресконференция.

Босът на "сините" говори и по темата за зимната селекция. Той обяви, че може да пристигнат нови играчи, но ако това се случи, те ще са свободни агенти.

"На този етап няма да се инвестират пари в недоказани футболисти, от които клубът после да се чуди как да се отърве", категоричен бе Батков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички