Бос на "Левски": Пеевски не съм го виждал и по телевизията, а Борисов...


Бос на "Левски": Пеевски не съм го виждал и по телевизията, а Борисов...

1161 0

Единият от тримата собственици на "Левски" - Николай Иванов, не е виждал сочения за дърпащконците в клуба политик Делян Пеевски. Иванов не е виждал депутата дори и по телевизията, защото от 6 г. не гледал телевизия, призна сам той.

"Никой не ме е насочвал да бъда в Левски освен Иво Тонев, с когото преди това сме имали няколко разговора на тази тема. Не знам как ще приемете това, което ще ви кажа, може да ме помислите за късметлия, но аз от шест години не съм гледал телевизия. Така съм си решил. Поради тази причина не съм виждал Делян Пеевски дори по телевизията", категоричен бе той, цитиран от "Дарик".

Съсобственикът в "Левски" се възмути от коментарите на боса на Славия Венцеслав Стефанов по повод "политически инвестиции" на "Герена" и отказа да влезе в неговия тон.

"Ние искаме да има европейско поведение между футболните хора. Какво ще стане, ако аз сега отговоря по махленски начин на Венци Стефанов?! После ще се чудим защо чупят седалки по стадионите, защо стават все по-малко хората по трибуните", бе коментарът му.

Все пак Иванов призна, че познава лично премиера Бойко Борисов, но с него не говорят за футбол и за "Левски".

"С господин Борисов съм се виждал в качеството си на член на Българската браншова асоциация „Пътна безопасност“. Така че на нашите форуми сме се виждали. Но сме разговаряли само по тази тема - сигурността по пътищата", отсече той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички