Борислав Цонев тренира с български клуб в Турция, но не с Левски


Борислав Цонев тренира с български клуб в Турция, но не с Левски
Снимка: Levski.bg

2755 0

Бившата звезда и капитан на Левски - Борислав Цонев, се озова току под носа на "сините" по време на зимния им лагер в Турция. Той обаче се подготвя с друг роден клуб.

В търсене на ново приключение

Полузащитникът тренира с отбора на Арда, в който е възможно да премине още преди подновяването на шампионата. Към момента 28-годишният състезател е свободен агент.

Той оглежда подходящи опции и предпочита да приеме евентуална оферта от чужбина. Ако обаче такава не се появи, то той най-вероятно ще продължи кариерата си при "господарите на Родопите", пише "Мач Телеграф".

Какво се случи?

Последно халфът носи екипа на китайския Далиен Про. В последния си двубой с тима той пропусна ключова дузпа, "помагайки" на отбора да изпадне от елита, а малко по-късно и да обяви фалит. Именно в Арда доскоро се подвизаваше неговият брат Радослав, който бе трансфериран в Тобол (Казахстан).

Към момента сериозен интерес от чужбина спрямо българина липсва. Твърдеше се, че той може да акостира в румънския гранд Динамо Букурещ, който обаче предпочете Георги Миланов вместо него.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички