Борислав Цонев разказа любопитни подробности около завръщането си на терена


Борислав Цонев разказа любопитни подробности около завръщането си на терена
Снимка: принтскрийн

1106 0

Завърналият се след 214 дена извън терените Борислав Цонев даде интервю пред клубната телевизия "Левски ТВ" и разказа какво е чувството да бъде отново в игра, как е преодолял контузията, кои са били най-трудните му моменти и кога неговият брат Радослав ще се завърне на "зеления килим":

"Доста специален ден беше за мен 5 май. От 7 месеца не бях играл. Чувството като влязох на терена беше уникално. Може би не очаквах да вляза и да вкарам гол и да помогна на отбора да победим. Ниописуемо е. Радвам се, че така се случи. Аз разбрах два дни преди мача, че ще съм в групата. Коментирали сме, че в следващите мачове може да взема участие. Но точно за този мач не го очаквах. Когато Живко ме пита как съм и дали мога да вляза в игра, казах му веднага "да". Радвам се, че се получи, че ме пусна да играя", започна Цонев.

"Като цяло преди да вляза бях напрегнат, леко неуверен, защото не бях дълго време в такава игрова обстановка. И с подкрепата на феновете изведнъж ми дойде спокойствието и самочувствието".

"Не бях толкова добре ориентиран. Видях, че вратарят излиза, опитах се да го прехвърля, не успях. Но топката остана в мен и за мое щастие вкарах гол. Да, помня, всички са качиха върху мен. Доста приятен момент. Другите момчета от отбора също ме подкрепят. И те бяха радостни", отговори той на въпрос как се стигна до гола му във вратата на Царско село.

"Може би накрая беше най-тежко. Усещах, че съм близо, но и знаех, че не съм на 100% още. Трудно е, тъй като доста време мина и всеки ден, който минава извън футбола те напряга допълнително. Радвам се, че вече играя, има феновете по стадионите. Всичко ще бъде наред", призна Боби Цонев.

"Използвах социалните мрежи да благодаря на хората, на тези милиони фенове. Тяхната подкрепа ни даваше мотивация на мен и на Ради всеки ден да тренираме, да се опитаме да се върнем възможно най-скоро. От първия ден, от операцията, г-н Сираков, треньорите и всички се отнесоха с голямо търпение към нас. Огромна благодарност към тях. Дано с Ради да влезем във форма и да върнем това доверие".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички