Боримиров: Надяваме се на още един-два трансферни удара


Боримиров: Надяваме се на още един-два трансферни удара
Снимка: БГНЕС

1275 0

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изрази задоволството си от работата до момента на новия старши треньор на тима Делио Роси. 

"Оптимист съм. След идването на Делио Роси виждаме една промяна в нашите футболисти и нашата игра и се надявам тази промяна да продължи и занапред. Радващото е, че феновете ни подкрепят. Последният пример е от Благоевград, когато видях привържениците да ни подкрепят така, както всеки левскар иска да вижда, а именно да създават настроение на терена.

Сега се забелязва и настроението, и усмивките по лицата на самите футболисти. Виждам, че има положителна промяна в отбора и се надявам това да продължи и в следващите мачове”, коментира Боримиров пред "Дарик".

"Поставяме началото на един нов отбор, който иска да се утвърди, а това минава през победи. Само така ще вървим нагоре и ще имаме самочувствието и настроението, които са ни нужни. Работи се по селекцията, но имаме бюджет, в който трябва да се вместим. Надявам се до края на трансферния прозорец да осъществим един или два трансферни удара. За нас най-наложително е централен защитник и дефанзивен халф"/

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички