Боримиров: Дано Станислав покаже на Ливърпул силата на левскарската школа


Боримиров: Дано Станислав покаже на Ливърпул силата на левскарската школа

1087 0

Ливърпул покани момчето, което вкара победния гол за Левски за 3:2 над Лацио в историческия мач за 100-годишнината. 15-годишният Станислав Иванов ще мине проби при “мърсисайдци” за една седмица от 11 до 17 август. Заедно с него в понеделник за Острова заминава и методистът на “синята” школа Иван Колев.

Станислав, който иска да прилича на Георги Иванов, е роден през 1999 г., но е в отбора до 17 г. В Ливърпул ще бъде тестван с връстниците си.

“Надявам се Станислав да се представи на добро ниво и да покаже на футболна институция като Ливърпул силата на левскарската школа. Това, че Ливърпул е видял, че детето има качества, е голямо признание. Не те кани някой случаен отбор, а Ливърпул, коментира пред “24 часа” директорът на школата на Левски Даниел Боримиров.

Английският колос е поканил Станислав Иванов, след като са били разгледани визитки на близо 1000 момчета от цял свят.

“Бяхме в разговори с Ливърпул от няколко месеца. Клубът от Анфийлд имаше информация за момчето, но искаше да разбере, че той е постоянен в изявите си, а не “избухва” епизодично”, заяви мениджърът Антъни Раво, който уреди пробите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички