Бойкот връхлита Левски до няколко дни


Бойкот връхлита Левски до няколко дни

2082 0

Собственикът на Левски Тодор Батков е изправен пред безпрецедентен скандал. Играчите готвят бойкот за неполучени заплати, твърди "България Днес".

Футболистите не са получавали възнагражденията си вече два месеца, като от ръководството постоянно ги залъгват. Това изнервя играчите, които вече веднъж са били на път да обявят бойкот на тренировките. Тогава спортният директор Георги Иванов с триста мъки ги е убедил да изчакат още малко.

За последно Батков обяви, че ще се разплати с тях в петък или в началото на тази седмица. Според хора от клуба Батков не се е издължил в последния работен ден на миналата седмица.

Желанието на спортно-техническия щаб бе играчите да получат парите си преди мача със Славия снощи, но това не е станало. Гонзо и помощниците му се опасяваха, че някои от футболистите, най-вече чужденците, няма да си дават много зор срещу "белите".

Играчите са били разочаровани, че отново не са напълнили джобовете си, но са готови да изчакат още няколко дни. Ако не получат заплатите си до сряда обаче, на "Герена" може да се завихри невиждан скандал. Някои от тях подготвят бойкот на заниманията. Не е ясно дали този път Георги Иванов ще успее да погаси бунта.

Засега играчите още не са обмисляли прекратяване на договорите си по вина на клуба, което могат да направят при неплащане от два месеца, но и този сценарий не е изключен, ако парите продължат да се бавят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички