Божинов към Левски: За мен беше чест


Божинов към Левски: За мен беше чест

5568 0

Валери Божинов явно е успял да стане левскар по време на престоя си в клуба. Нападателят се сбогува със "сините" след като днес премина в италианския Тернана. Ето какво заяви футболистът пред "Дарик".

"Изключително съм благодарен на Левски, за всичко, което направи за мен. Клубът ми подаде ръка в много тежък момент от моята кариера. Пръв го направи Христо Йовов, който ми даде тази възможност да нося фланелката на толкова голям отбор. Благодарен съм на всички треньори, с които работих, като един от тях чувствам най-близък – това е Елин Топузаков. Мога да кажа, че с него станахме приятели.“

"Поласкан съм от отношението на ръководството и най-вече на Георги Иванов, който ме пусна да се върна в Италия. Това беше жест към мен. Радвам се, че работих с изключителни професионалисти като всичките ми съотборници в Левски, персонала, като се започне от треньорите, минем през администратора, докторите, домакина, масажистите и шофьора. Това са хора, които дават всичко от себе си за синия тим. Покланям се пред изключителната публика на Левски, която ни подкрепяше винаги, макар периодът да е труден. По време на престоя си в Левски, завързах приятелства с хора от сектор „Б“, които никога няма да забравя. Аз оставам част от Левски, дори и само като запалянко."

"Осъзнавам, че съм длъжник, затова казвам на този велик клуб „довиждане“, а не „сбогом“. За мен беше чест да нося тежката синя фланелка“, Божинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички