Божинов: Бате Жоро каза, че мога и аз да бия дузпата


Божинов: Бате Жоро каза, че мога и аз да бия дузпата
Снимка: БГНЕС

5003 0

Нападателят на Левски Валери Божинов се възстанови по-бързо от контузията си и се завърна в игра за Левски срещу Верея, където реализира от дузпа при успеха с 3:4.

"Странен мач срещу един съперник, който знаехме, че ще играе затворено. За нас беше важно да вкараме повече голове, за да победим. Срещу такъв противник се играе трудно. Видяхте, че доста отбори губят точки тук. За наше добро си тръгнахме с три точки. Винаги съм казвал, че когато вземеш точки от по-малките отбори, накрая на годината тези точки се дублират тези точки. Ще тренираме да си реализираме положенията и ще тренираме, за да не допускаме”, каза Божинов.

Той коментира и защо той, а не Мариани, изпълни дузпата. "Бате Жоро каза, че имаме изпълнител - Мариани. Но бате Жоро каза, че мога и аз да бия дузпата. Вкарах. На принципа съм, че ако имаш усет и ти дадат позволение, биеш. Нагърбих се и вкарах. Върнах се по-бързо след травмата. Има лека болка, но исках да се върна и да помогна на отобра. За мен беше много важно да се върна и да играя, независимо срещу кого.

А какво заяви голмайсторът на отбора Станислав Костов за двубоя и за това, че не е повикан в националния отбор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички