Божидар Искренов изля гнева си от случващото се в Левски


Божидар Искренов изля гнева си от случващото се в Левски

2505 0

Легендата на футболен клуб Левски Божидар Искренов реагира остро относно случващото се в клуба и по-точно напускането на Спас Русев, който върна всичките акции на "сините" вчера.

Гибона написа гневен коментар в социалната мрежа Facebook за всичко, което е видял в любимия си тим през последните години.

Ето какво написа Искренов (без редакторска намеса):

"Еййй Апостоле, Васил Иванов Кунчев, ако само можеше да надникнеш от някъде и да видиш какви обединители и резил-революционери петнят името ти. Живота и здравето си дадохме с гордост да браним името ти, а до къде я докараха разни парашютисти, мними шувенисти, дребни душички с уж "много парички". То не бяха адвокати, то не бяха политически пионки, то не бяха "бизнесмени", то не бяха никому неизвестни играчи "полски свирачи", то не бе чудо. Ей, разберете.... хората които милеехме и сълзи леехме за Великия отбор винаги ще се гордеем с Левски, защото бранихме името лъвско, а някои от вас дори не са ни виждали. И както не веднъж съм казвал: "Без да уважаваш миналото, бъдеще няма". Може да съм играл в отбори със всички цветове на дъгата, но сърцето ми ще спре да бие синьо."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички