Богдан Васчук мечтае за дубъл с Левски


Богдан Васчук мечтае за дубъл с Левски
Снимка: Screenshot

1159 0

Новото попълнение на Левски Богдан Васчук даде и първо интервю за клуба, след като по-рано днес подписа договор, с който ще остане на Герена до края на сезона. Естонецът идва под наем от ФК Рига.

"Чувствам се развълнуван. Подписах договор с най-големия клуб в България. Радвам се, че ставам част от Левски. Дано вкарам много голове на нашия стадион. Отне ми само няколко минути, за да избера Левски. Това е известен клуб. Страхотно е, че съм тук. Знам, че новият ми тим е многократен шампион на България. Тепърва ще се запознавам с неговата история. Аз съм атакуващ полузащитник. Обичам нападателния стил на игра и реализирането на попадения.

Разбрах, че тук играе Габриел Обертан. Това е футболист с бляскава кариера. Надявам се момчетата да ме приемат добре. Имам страхотни спомени със Славиша Стоянович. Нямам търпение да тренирам с него и отбора. Дано ни предстои специален сезон. Титла или купа? Ами защо не и двете!", заяви Васчук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички