Бивш кмет на София се изказа за целта пред Левски, Илиян Стефанов, Андриан Краев и Николай Костов


Бивш кмет на София се изказа за целта пред Левски, Илиян Стефанов, Андриан Краев и Николай Костов
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1358 0

Бившият кмет на София и известен фен на Левски - Стефан Софиянски, даде интервю пред "Тема Спорт", в което коментира актуални "сини" теми:

"Въпреки че в играта има положителни тенденции, все още не е такава, каквато искат да я виждат феновете. Левски бе постигнал добро ниво, особено в нападение, където Уелтън много раздвижваше действията на отбора. В момента като че ли тимът е малко по-статичен", започна той.

ОЩЕ: В Левски цари оптимизъм за Асен Митков

"Надявам се Билал Бари да се чувства все по-добре след тежката контузия, от която се възстанови и да раздвижи нападението. Познаваме го, че действаше с много хъс и зареждаше съотборниците си. Трябва още повече агресия в нападение".

За Илиян Стефанов и Андриан Краев

"За мен играта в защита е добра, въпреки че и в тази зона бяха продадени основни играчи. Илиян Стефанов ми липсваше през есента. Не знам защо не се разчиташе повече на него. Сега получи тежка контузия и му пожелавам бързо да се възстанови. Не мога да си обясня и замразяването на Андриан Краев. Нищо че ще си тръгне след края на сезона, можеше да използват качествата му и той да помогне. Точно такъв играч липсва в момента", обясни Софиянски.

Андриан Краев

Целта през сезон 2023/24

"На всяка цена Левски трябва да се класира за европейските клубни турнири. Това е необходимо да бъде целта - дали ще стане през бараж или третото място, вече е отделен въпрос. Сега предстоят изключително важни двубои с лидерите в първенството Лудогорец, ЦСКА и Черно море. От тях зависи целият сезон".

За Николай Костов

"Работи много добре. Вижда се стилът, който иска да налага. Забелязвам, че в момента и отношенията му с феновете, играчите и медиите са подобрени. Иска ми се по-бързо отборът да расте и повече фантазия да се вкара в играта, но той е достатъчно опитен и знае какво да направи", констатира бившият кмет на София.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Талант на Левски изумява: Провежда двойни тренировки и ниже голове, Николай Костов впечатлен

Фабио Лима: Представям се добре и заради съотборниците ми, но трудно общувам с тях

"Давал съм пари на отбори да спрат ЦСКА, опитвам да помагам на Сираков, но рядко се виждаме"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички