Бивш кмет на София: Дали това е "вечно" дерби и дали съперникът е "оранжев"...


Бивш кмет на София: Дали това е "вечно" дерби и дали съперникът е "оранжев"...
Снимка: БГНЕС

2043 0

В навечерието на дербито Левски - ЦСКА отново се заговори за това, че клубът от "Българска армия" на Гриша Ганчев всъщност е "ребрандираният Литекс от Ловеч". Както е известно, това е въпрос, който продължава да мъчи българския футбол вече година и половина, но също така е факт, че предстоящото дерби в събота е с голям заряд.

Точно това мнение изрази и бившият кмет на София Стефан Софиянски, който е фен на "сините". Той се разграничи от темата, като не определи "червените" като Литекс, а повече се интересува от случващото се на терена.

"Дали това дерби е "вечно", или не е, "червен" ли е или "оранжев" съперникът ни - не знам. Но действително като чисто футболен двубой, този ще бъде натоварен с големи очаквания, напрежение, емоции. Все пак един срещу друг застават два от най-солидните, качествени тима в първенството", каза бившият служебен премиер на България пред колегите от "Топспорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички