Бивш футболист на Левски заговори за мъст преди мача с Хебър в Пазарджик, ЦСКА пък не показвали нищо съществено


Бивш футболист на Левски заговори за мъст преди мача с Хебър в Пазарджик, ЦСКА пък не показвали нищо съществено
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1370 0

Бившият нападател на Левски Михаил Вълчев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което заяви, че гостуването на Хебър Пазарджик (4.03., 17:30 часа) трябва да бъде спечелено на всяка цена, като дори заговори за отмъщение, предвид факта, че "зелените" отстраниха "сините" на 1/8-финалите за Купата на България:

"Трябва да отмъстим"

"Трябва на всяка цена да вземем трите точки в Пазарджик, за да продължим добрата серия и още повече да се покачи самочувствието на играчите ни. Трябва да отмъстим за поражението, което записахме от Хебър, когато ни отстраниха от Купата на България. Момчетата са в добра спортна форма, имат добра подготовка и мисля, че ще спечелим срещата", започна Вълчев пред изданието.

ОЩЕ: В сетния миг - Хебър Пазарджик вдигна цената на билетите за сблъсъка с Левски!

"Любо Пенев е доказан треньор, но няма да е той на терена. Знаем тези отбори как излизат и играят срещу нас. Дразнители сме, ще се хвърлят с максималните си възможности, затова Левски трябва да отговори с всичко, с което разполага. Не мисля, че ще ги подценим, но знаем Любо винаги може да измисли нещо", продължи Мишо Вълчев, а след това уточни:

ОЩЕ: Шейх, надежда на ЦСКА или синът му: Любослав Пенев на кръстопът преди Левски!?

"Все пак не смятам, че има как да бъдем изненадани. Концентрацията и бързото мислене ще са ключови в този двубой. Всеки футболист трябва да е в мача. Трябва да вкарваме ситуациите си, защото знам, че имаме тези възможности. Показахме го срещу Арда".

""Червените" не показват нищо съществено"

Бившият играч на "сините" каза още, че в момента ЦСКА не показва нищо съществено и любимият му отбор има силите да догони "армейците" в класирането:

Михаил Вълчев

"Ако бием сме на 4 точки от ЦСКА и съм сигурен, че можем да се борим с тях. Стига да надграждаме в същото темпо и футболистите ни играят с желание за клуба. "Червените" не показват нищо съществено. Трябва да бъдем близо до тях преди прекия двубой, който трябва да спечелим със сигурност. Разбира се, късметът също трябва да е на наша страна в такива случаи, но съм позитивно настроен и вярвам, че ще завършим сезона силно".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Футболист на Хебър Пазарджик преди Левски: Ще ни бъде много трудно, явно са направили силна зимна подготовка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички