Бивш член на УС на Левски с жестока атака срещу Русев


Бивш член на УС на Левски с жестока атака срещу Русев

1799 0

Бившият член на УС на Левски и основател на тръст "Синя България" Васил Колев се обяви срещу собственика на Левски Спас Русев и дори си позволи да го нарече "обикновен нещастник". Той стори това на страницата си във Facebook, като не спести критиките си към мажоритарния акционер в клуба.

"Спас Русев окончателно загуби моето доверие днес с мазната си телевизионна изява. Дано утре акционерите свършат своята работа и му осигурят чудесно преживяване в НДК. Обикновен нещастник. Добри констатации, само не разбрахме причините. Защо Левски има толкова слаб отбор и върви надолу? Защо публиката не иска да ходи на мачове?

Всички около него са виновни или носят отговорност, само не се разбра с едноличната огромна власт, която има, какво смята да прави за да промени всичко. И как и по какво това ще проличи. И най-вече кога. И покорно благодаря за вчерашния мачдей. Направи целия ми ден, както казват финягите в Лондон", написа той.

Докато беше част от УС на Левски, Васил Колев рядко (почти никога) не си позволяваше да критикува действията на клубното ръководство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички