БФС посочи защо Левски няма да има проблем с лиценза


БФС посочи защо Левски няма да има проблем с лиценза
Снимка: БГНЕС

2883 0

Заместник-изпълнителният директор на БФС Павел Колев разкри, че феновете на Левски няма за какво да се притесняват по отношение лиценза на клуба. Колев говори за ситуацията със спора със Станимир Стоилов в предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт.

"Ситуацията е много проста: кой – крив и кой – прав, ще реши българският съд. Левски е завел жалба срещу това си задължение към Станимир Стоилов и го оспорва в съда. Защо са преценили така, трябва да питате тях. Една от възможните причини е, че по този начин автоматично техният лиценз не е застрашен", започна той.

"БФС няма право и не може да отнеме лиценз на клуб заради просрочено задължение, без да е установено от съда дали има такова задължение. Ние сме длъжни да изчакаме да се произнесе съдът", категоричен бе Колев.

"Доколкото съм запознат, има подписани 2 документа за едно и също задължение, като документите са с с различно съдържание, което мен лично ме озадачава. В крайна сметка съдът ще реши, а оттам нататък и ние ще вземем нашите решения. Със сигурност в момента лицензът на Левски не е застрашен. Докато съдът не се произнесе, това задължение не е просрочено за нас“, завърши директорът в БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички