Без конкретика: Известен футболен агент се притече на помощ на Андриан Краев от Левски


Без конкретика: Известен футболен агент се притече на помощ на Андриан Краев от Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

12543 0

Изветният български агент Николай Жейнов защити Андриан Краев, заявявайки, че е "несправедливо да бъде нападан" и наричайки атаките срещу него "неоснователни".

Припомняме, че вчера, 21-ви февруари, се появиха информации, че футболистът на Левски сам е провалил трансфера си в руския Ростов на Дон...

Жейнов се притече на помощ на Краев

С публикация в профила си в социалната мрежа Facebook, Жейнов обясни, че благодарение на добрите си връзки в Русия е научил какво точно се е случило, макар и да не влезе в конкретика:

"Чета от вчера, че доста хора се упражняват да изкарват Анди Краев най-черния и лаком човек едва ли не в държавата. Без да имам нищо общо с проваления му трансфер в Ростов, нито да е мой клиент, благодарение на добрите ми връзки в Русия научих с доста голяма достоверност каква е била ситуацията".

Николай Жейнов

"Рядко си позволявам да коментирам трансфери, особено, когато нямам участие в тях, но в момента чувствам, че е несправедливо да бъде нападан Андриан, тъй като атаките към него в конкретния случай са неоснователни", завършва постът на Николай Жейнов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Преди тях не е имало оферти: Заради 2 мача се е стигнало до продажбата на Уелтън и Дарлан!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички