"Без артикули на Левски извън обособените зони", "сините" с предупреждение, а Шкупи направи промяна


"Без артикули на Левски извън обособените зони", "сините" с предупреждение, а Шкупи направи промяна
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4269 0

От Левски обясниха на привържениците, които ще пътуват до Сопие за мача с Шкупи за всички мерки, които трябва да спазват и предприемат за гостуването.От клуба призовават феновете да подкрепят "без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия", за да не се донесат още глоби на клуба.

Освен това от Шкупи са променили местоположението на „сините“ фенове на стадион „Тодор Проески“, като вместо на Южната трибуна, те ще бъдат настанени на Западната трибуна на съоръжението.

Организаторите на срещата препоръчват превозните средства на привържениците на „Левски“ да бъдат паркирани в обособената за тази цел зона в meeting-point и да не носят артикули на „Левски“ извън meeting-point, като след 12:00 часа ще бъдат разкрити пунктове за храни и напитки.

Ето и цялото дълго и обширно обяснение от Левски:

Левскари,

ваучерите за мача от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 – „ФК Шкупи“ – „Левски“ ще се продават в официалния магазин на „ПФК Левски“ до 19:14 часа в сряда, 26 юли.

За привържениците на „Левски“ са предназначени 1600 ваучера, като цената на всеки е 20 евро или 40 лева.

Двубоят е в четвъртък, 27 юли от 22:00 часа българско време на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

При преминаване през Гранично контролно - пропусквателните пунктове с Република Северна Македония, от страна на граничните полицейски власти ще бъдат извършвани стриктни проверки включително за наличие на хладно оръжие (ножове, боксове и др.). Съгласно законодателството на Северна Македония, притежаването на „хладно оръжие“ подлежи на разрешителен режим.

В четвъртък, 27 юли срещу предоставяне на закупения ваучер в специално обособената meeting-point в Скопие, всеки привърженик ще получи билет за срещата. Ръковдоството на „ФК Шкупи“ промени местоположението на „сините“ фенове на стадион „Тодор Проески“, като вместо на Южната трибуна, те ще бъдат настанени на Западната трибуна на съоръжението.

Маршрутът за привържениците на „Левски“ от входа на Скопие до meeting-point града може да видите на графиките:

Определената за привържениците на „Левски“ meeting-point в Скопие се намира на следната локация https://goo.gl/maps/7NFnR22fty5E2Zn88. Тя ще бъде с обособен паркинг и ще отвори врати в 9:00 часа местно време.

Организаторите на срещата препоръчват превозните средства на привържениците на „Левски“ да бъдат паркирани в обособената за тази цел зона в meeting-point и да не носят артикули на „Левски“ извън meeting-point, като след 12:00 часа ще бъдат разкрити пунктове за храни и напитки.

Пропускателният режим към стадион „Тодор Проески“ стартира в 18:45 часа и ще се извършва на 3 етапа, като ще се пропускат по 30-40 души за да се избегнат струпвания. Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 19:00 часа, а влизането в него още става само срещу представяне билет за мача и на документ за самоличност.

При възникнали проблеми препоръчваме на привържениците да се свържат с посолството на Република България в Скопие на телефони +389 2 3229 444 и +389 2 3246 491, както и на дежурния телефон в извънработно време: +389 75 280 013 или на адрес Златко Шнајдер, № 3, Скопjе.

Обръщаме се към всички привърженици да подкрепят отбора на старта му в Европейските клубни турнири този сезон, но без прояви на агресия, насилие, расизъм и ксенофобия, тъй като те могат да донесат допълнителни тежки наказания от УЕФА на любимия ни клуб". А само преди няколко часа Левски обяви второ ново попълнение за лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички