Белаид поискал да го пуснат без пари в Болтън


Белаид поискал да го пуснат без пари в Болтън

1294 0

Централният защитник на "Левски" Аймен Белаид все пак е бил харесан от английския Болтън. Според "Меридиан Мач" в тима от Чемпиъншип, който е в тежка финансова криза, са пожелали да вземат футболиста само в случай, че за него няма да се плаща трансферна сума.

Така Белаид след завръщането си в лагера на Левски е заявил на Георги Иванов, че иска да бъде пуснат без пари в английския клуб. И това при положение, че "сините" търсят от продажбата му около 250 000 евро.

Това обаче няма как да се случи. От Левски са заявили на защитника, че ако той напусне "Герена", ще бъде само и единствено срещу трансферна сума. Причината за това е, че за самия него е плащано при привличането му от Локо (Пд).

На "Лаута" също се надяват на солиден процент при продажба в чужбина, което прави ситуацията още по-сложна.

Интерес към футболиста имаше и от Турция, като дори Тодор Батков бе анонсирал евентуално преминаване на тунизиеца под наем в местната Суперлига. На този етап обаче Белаид остава в Левски и дори се очаква да излезе в следващата контрола на "сините" срещу Милсами в сряда. Тунизиецът ще се бори за титулярно място с новия румънски защитник Емил Нину и Борислав Стойчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички