Белаид под сериозен въпрос за Разград, Краев няма да тренира до сряда


Белаид под сериозен въпрос за Разград, Краев няма да тренира до сряда
Снимка: Levski news

1463 0

Старши-треньорът на "Левски" Стойчо Стоев има сериозни ребуси за решаване преди гостуването на своя тим в Разград на шампиона Лудогорец.

Централният защитник Аймен Белаид е под въпрос за срещата, след като продължава да бъде в Мюнхен. Там той кара медицински прегледи и все още не е установено какво точно е състоянието на титулярния бранител на "сините".

Тунизиецът има мускулен проблем, заради който дори не проведе пълноценна подготовка. Въпреки това той игра и в двата мача на 26-кратните шампиони.

Освен Белаид с контузия е и Александър Александров, а наказан за мача в Разград е Веселин Минев. Така срещу най-силната атака в България през последните 4 години "Левски" може да играе с необиграна защита в лицето на Деян Иванов, Макс Карнер, Мики Орачев и Роман Прохазка.

Божидар Краев също няма да тренира в следващите дни заради повиквателна за юношеския национален отбор. Въпреки че "лъвовете" ще играят контрола със Септември, ръководството на "Левски" няма проблем младата звезда на тима да се подготвя за кратко с отбора на Светослав Тодоров.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички