Батков не е превел и лев за лиценза


Батков не е превел и лев за лиценза

1759 1

Причината за искането на тръст "Синя България" да придобие всички акции на Тодор Батков в "Левски" е фактът, че босът към момента не е сторил почти нищо за придобиването на евролиценз. Адвокатът не е налял лични средства, или поне не такива, които отговарят на положението му на мажоритарен собственик на клуба, пише "Тема Спорт".

Към момента батакът на "Герена" е пълен, а вероятността "Левски" да не получи права за участие в евротурнирите и "А" група следващия сезон е повече от реална. По различни информации сумата, която трябва да се покрие до 31 март, варира от 700 000 лева до 1 милион. Не се чува и не се знае обаче кой ще плати тези пари. На хоризонта няма и спонсори, които да се заемат с тази задача. В момента на "Герена" разчитат на кампанията "Левски е твой", в която се предлагат акции срещу дарения на пари.

Днес и утре финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков и шефът на ДЮШ Даниел Боримиров ще бъдат в Кюстендил, за да разясняват кампанията "Левски е твой". Събитието започва в 17,30 часа в читалище "Братство".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички