Батков: Бях ли им дал акциите - реквием за "Левски"!


Батков: Бях ли им дал акциите - реквием за "Левски"!
Снимка: БГНЕС

1371 0

Собственикът на "Левски" Тодор Батков осъди действията на тръст "Синя България", които поискаха босът да им прехвърли всичките си акции безвъзмездно, а когато това не стана, стартираха кампания срещу него под надслов "Левски не е негов".

"Никакви оставки не приемам, ние сме демократичен клуб и който не иска да работи в него, не работи. Когато ми казаха ултиматума за акциите, моят отговор беше кратък: детска градина! Можеше да ми развържат ръцете и да им дам акциите, само че тогава на Нова година нямаше да има Левски и трябваше да свирим реквием", коментира Батков пред "Дарик" на завръщане от Москва. Там той бе в търсене на спонсор, който да помогне за лицензирането на клуба за Европа.

Конкретно на въпроса дали "Левски" ще има лиценз той отговори: "Честно да ви кажа, омръзна ми от тази говорилня. Точно на вас няма да кажа дали и този път ще платя за лиценза. Питайте разни васковци, подвасковци и надвасковци". После обаче допълни:

"Ако се класираме, ще можем да играем в Европа. Това е. Единадесет години съм плащал всичко, сега имаме спортно-технически проблем и финансов, защото имаме задължения".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички