Баждеков: Изпълнихме на 100% плащанията по лиценза за април


Баждеков: Изпълнихме на 100% плащанията по лиценза за април
Снимка: Иван Йочев

1264 0

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков заяви, че клубът е коректен с плана за плащанията по лиценза, който предостави на БФС. "Сините" изпълняват поетите ангажименти, но Баждеков не призна в прав текст, че лицензът вече е взет.

"Днес (б.а. - вчера) трябваше да получим окончателните документи за плащанията по лиценза, които извършихме още в петък. Надлежно те са внесени в лицензионната комисия като доказателство за нашата коректност и поетите ангажименти. Мисля, че сме изпълнили на 100% това, което сме се ангажирали в рамките на април. За плащанията, които не сме реализирали, имаме приложени споразумения, оформени към страните, към които имаме задължения. Те са обезпечени и разсрочени във времето. Не мога да говоря от името на лицензионната комисия, за да кажа дали вече имаме лиценз, нямам такива намерения", коментира Баждеков пред "7 дни спорт".

"Голяма част от задълженията, които имахме към клубове и бивши футболисти, сме ги покрили. Към други бивши служители сме извършили плащания, а към трети сме изчистили част от дължимото и с тях имаме споразумения за разсрочване във времето. Имаме плащания по план за следващите два месеца. за тях разчитаме на кампанията "Левски е твой", която до момента ни помага. Коректни сме за момента към ангажиментите по лиценза", каза още директорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички