Баждеков: Готвим по-сериозен договор с Efbet от догодина


Баждеков: Готвим по-сериозен договор с Efbet от догодина

1609 0

"Радвам се, че си партнираме с Efbet, договорът е изгоден и за двете страни", заяви финансовият директор на "Левски", след като днес бе представен новият спонсор на тима.

Букмейкърската къща ще подпомага финансово "сините", а нейното лого ще бъде на екипите на тима още от неделното дерби с Ботев Пловдив.

"Радвам се и благодаря на ръководството на Efbet, че си партнираме. За момента договорът ни е до края на годината, с конкретни реализации, които ги изпълняваме в ход. В момента готвим договор за следващия полусезон, с перспектива договорът да е за три години и половина, по-дългосрочен и с по-сериозни финансови параметри. В момента уточняваме изгодните условия за двете страни, предполагам, че в началото на следващата година и той ще бъде факт", каза Баждеков.

Той коментира и предстоящото гостуването на Ботев в Коматево. "Надявам се на успех, действително много важен мач. За нас всеки мач е важен от тук нататък. Надявам се футболистите да се мобилизират и да защитят фланелката и честта на Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички